Lejött egy réteg bőr a kezemről és most nyálkás folyadék jön ki belőle, mit tehetek ellene? Többi lent
Figyelt kérdés
Ma gumikesztyűben kapáltam és szó szerint ledörgölt egy réteg bőrt a kezemről de ezt nem vettem észre közben, főleg az ujjaim hegyéről. Furcsa a tapintása, sima és ha vízzel érintkezik egy bizonyos nyálkás folyadék képződik vagy nemtudom. Mit csináljak vele, vagy mivel kenjem be esetleg valami jó kis házi praktika?2020. aug. 21. 22:16
1/3 anonim válasza:
Az egy seb, ne kend be semmivel. Fertőtlenítsd le, és ha nagy felületen van, kösd be, ha nem, akkor tegyél rá sebtapaszt.
2/3 anonim válasza:
Víz hólyagod lett ne is csodálkozz el vagy szokva a munkától mit vársz ha sterilen élsz .
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, nem vízhólyag, ahogy mondtam - 1 réteg bőr. És erre kicsi az esély mivel szezonban dolgozok. Első ment a zöld kéz
2020. aug. 22. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!