Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mennyire vagytok aktívak a...

Mennyire vagytok aktívak a nyáron begipszelt lábbal?

Figyelt kérdés
Én akár mankóval is elég sok helyre mentem, még strandra is, és mindenhol eléggé rámcsodálkoztak. Ilyen különös lenne ez? Aki hasonló helyzetben van vagy volt, ugyanígy nyáron, mennyire voltatok aktívak?
2020. aug. 20. 14:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így, de én döglöttem otthon. Mankóval nem bírtam rendesen járni, strandra semmi értelme nem volt menni így úgysem fürödhettem, túrázni, bicajozni stb... kivolt lőve. Persze Grill party ami szóba jöhetett ilyenkor de ennyi. Mivel nekem gipsz levétele után még kellett kötés a bokámra mert azzal volt a probléma így sokáig jártam mankóval még amikor jött az iskola idő akkor is úgy jártam iskolába hogy mankóval.
2020. aug. 20. 14:53
 2/3 anonim válasza:
100%
Nekem is be van gipszelve a lábam már 4 hete. Én mindenhova megyek, mert nekem járó gipszem van, de borzalmasan néznek az emberek.. Sétálok a járdán, és még az autóból is bámulnak kifelé.. A jarókelők még vissza is néznek rám. Van aki odaszól, hogy jobbulást, vagy "nem irigyellek", vagy "azta", vagy "nem semmi".. Szóval borzasztó az emberek viselkedése. A legjobb, amikor idegenek kérdezik meg, hogy mi történt a lábammal..
2020. aug. 21. 20:56
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Gipsz nélkül sem vagyok aktív 30 fok felett :D
2020. aug. 25. 12:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!