Benőtt friss köröm ellen házilag lehet még tenni valamit hogy ne nojjon tovább?
4 napja vettem észre a nagy labujjamon hogy kicsit dudoros és piros is de viszont nem fáj ha hozzaerek meg úgy alapjaraton se érzem hogy fáj, csak néha lüktet egy kicsit.
Olyanokat olvastam hogy ha felhajlítom a körmöm sarkát naponta párszor és meleg vízes borogatassal mártogatom akkor kevés az esélye hogy nagyon benone.. Így hogy még nem fáj elmenjek vele orvoshoz?
Csak és kizárólag egyetlen tartós megoldás létezik, az pedig a lézeres körömágy műtét.
35 év szenvedés után biztosan tudom.
Nem tudom fennáll-e még a probléma, de én másfél hónapig küzdöttem benőtt, gyulladt lábkörömmel az egyik lábamon. Épp most jövök a pedikűröstől, lefújta kriogenikus érzéstelenítővel (ami amúgy nem működött különösebben), aztán kivágta tökéletesen, nem is fájt különösebben, ami meglepett. (ezelőtt már sebészeten is voltam, ahol "megcsinálták", de nem tartott semeddig)
2 euró volt, ami olyan 700 forint. Azt hiszem ezt megengedheti magának akárki. Ha eljársz majd a pedikűröshöz egy-két havonta, nem fog benőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!