Elestem gördeszkával, és nem tudom mozdítani a könyököm. Mi lehet vele?
A könyököm nem lett sebes. Esésnél a csuklóm fájt, de a könyökömet ekkor még tudtam mozgati. Ettem is azzal a kezemmel, majd később éves közben vettem észre, hogy egyre rosszabb érzés ha behajlítom. Ez csak rosszabb lett, mert most ott tartunk, hogy olyan 95 fokban tudom csak tartani, mert ha behajlítom vagy kinyújtom nagyon feszül, egyszer kénytelen voltam behajlítani, majd össze... magamat. Nem tudom, hogy miért lehet mert bedagadva sincs.
Félek, hogy orvosnál meghajlítgatnák vagy hasonló, akkor tényleg sikítanék, pedig nem az a mindenért nyávogós ember vagyok.
Tegnap este mikor hazaértünk (mert nyaraláson történt a baleset és szüleim nem nyaraltak, dolgoztak) elmentünk sürgősségire. Az orsócsontom felső ízülete repedt vagy tört, ezt nem tudták megmondani pontosan mert bevérzett. Gipszet kaptam és trombózis elleni injekciót kell használnom.
A válaszokat pedig köszönöm! :)
Jobbulást kívánok!
Meddig vagy gipszben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!