Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Magassarkúban ég a talpam egy...

Magassarkúban ég a talpam egy idő után, és mindig feltöri a lábam a cipő. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2020. júl. 7. 21:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Annak, hogy feltöri a lábadat, szerintem semmi köze a sarokmagassághoz. Nekem a lapos cipők is rendszeresen feltörik, legalábbis majdnem minden újonnan vásárolt cipőnél kell néhány alkalom, mire bejáratódik, és nem tör már sehol. Addig valahol biztosan nyomja vagy töri a lábamat. Úgyhogy új cipőben sosem indulok el hosszabb útra, illetve nem veszek fel ilyet egész estére vagy egész napra. Ilyen, hosszabb alkalmakra sarokmagasságtól függetlenül mindig csak a már bevált, bejáratott cipőimet használom.
2020. júl. 9. 11:44
 12/14 anonim ***** válasza:

10-es:"8 órában egeszségkárosodást okoz"

Szerinted állómunkát végez...?

szept. 30. 06:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hogy' érezheted jól, pláne jobban magadat magassarkúban, ha ég a talpad tőle, és mindig feltöri a lábadat...?
szept. 30. 06:09
 14/14 anonim válasza:
100%
#13 Én ugyan nem a #8-as válaszoló vagyok, de alig 160 cm-es nőként teljes mértékben átérzem, amit mond. Rengeteg olyan helyzet van, amikor még ha kicsit kényelmetlen is, de jobban érzed magad magassarkúban, mert így legalább az emberek egy kis részére nem kell automatikusan felnézned. :)
szept. 30. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!