Ez milyen csípés lehet ?
Figyelt kérdés
Úgy 10CM átmérőben fáj érintésre.
(Az a rászáradt áttetsző cucc rajta gél, amit a patilában adtak, hogy kenjem vele, de lehet többet árt mint használ, vagy ?)
2020. júl. 2. 23:40
2/5 anonim válasza:
Őszintén? Nem tudom milyen csípés, de elég ronda. Eléggé gyulladt, lila.
Így, hogy be van kenve, a szúrt csatorna sem látszik, de mindegy is. Amit adtak rá zselét nem ront rajta, ha a tüneteid enyhíti. Mit kaptál rá? Fentistil gélt? Mert az kifejezetten jó a csípésekre, és csökkenti a gyulladást.
4/5 anonim válasza:
Nekem most a sima szúnyogcsípésem is így néz ki, miután 3 napig kentem és jegeltem. Ugyanilyen lilás, és végre nincs feldagadva, nem vörös. Lehet, hogy nálad is allergiás reakció lépett fel. Nem minden csípés lesz ilyen, de előfordul.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, valószínü úgy lett, már kezd enyhűlni, köszi ! ✌🙂
2020. júl. 3. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!