Az gipsz az tuti. Engem is ugyanígy beutalóval gipszeltek. Már nagyon nem is volt új vizsgalat, hanem a gipszelőbe kísértek. Bent az orvos azért megnézte és mondta a gipszelőnek mit csináljon . Ujjakat és könyékig az egész kart begipszelik. Táppénz végig mivel egyáltalán nem tudod használni a karod.
Rögzítő nekem is volt de én is leszedtem mindig. Gipszet meg nem tudod levenni, ezért hatásos.
Mi lett? Ha gipszbe tettek, hány hétre kaptad? Mondtak fix dátumot?
Rajtam 3.hete van a gipsz, 1 hét után tettek rám végleges gipszet. Majd 4 hetesen van kontroll de lehet vissza kell gipszelni ezt előre mondta is az orvos.
Gipszelni kellett, egyiket egyelőre. 4 ujj és könyékig. Oktiber 4-én tették fel a gipszsínt, 10-én a teljes gipszet.
Holnap lesz “gipszkontroll” 3 hét után de valószínű csak át fognak gipszelni.
Háziorvos szerint nem veszik még le.
Nekem a kezelőorvos nem mondott fix dátumot. Vagyis aki először volt ott és mondta hogy gipszbe teszik, őt meg se kérdeztem meddig lesz mert totál ki voltam, aki meg két hete a teljes gipszbe rakáskor volt, ő azt mondta a három hét után vizsgál meg de mivel gipszkontroll van írva, ez nem levétel lesz csak gipszcsere.
Másik kezem is esélyes, arról is holnap dönt :(
Akinek két kezet tettek gipszbe az írna legyszi?
Mennyire lehet használni?
Az ujjakat mennyire kell gipszelni?
Fogni tudsz vele valahogy?
Én nem mertem bevállalni a gipszet.
Milyen? Mennyire rossz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!