Balesetből kifolyólag maradt vissza fájdalom és idegsérülés? A röntgenen atrophia jelei láthatóak. Sudeck-syndromám van... Mit hallottál ezekről?
Valakinek balesetből kifolyólag maradt vissza fájdalom és idegsérülés?
A röntgen diagnosztikai eredménye alapján már három különböző orvos megállapította, hogy a röntgenen atrophia jelei láthatóak. Sudeck-syndromám van. Mi várható? Valaki leírná, hogy hogyan sikerült ismerősének vagy rokonának ezzel leépülnie? Esetleg szinten tartani vagy elviselnie a napi fájdalommal járó állapotot? Milyen kezeléseket kapott? Milyen orvos tudott segíteni Magyarországon? Vagy esetlegesen felépült e valaki ebből? Nagyon szépen köszönöm segítségeteket!!!
Ezekhez szakorvos kell, nem a gyakori kérdések felhasználói.
Az unatkozó háziasszonyok, nyugdíjasok, és hülye gyerekek nem fognak érdemi választ adni, és nem is tőlük kellene informálódni szerintem.
Jobbulást kívánok!
Nem találok olyan szakorvost, aki segítene is a fájdalmamon.
A két szóra a youtubeon csak nem magyar dolgok jönnek be.
De lehet, hogy az unatkozók között volt már, akinek rokona ezek mellett a diagnózisuk mellett épült le. Vagy esetleg tud valaki egy csoportot, ahol ezzel a betegséggel tolókocsisok irogatnak.
Tudom nem egyedül vagyok, de szeretném jobban elviselni ezt a tehetetlenséget.
Köszönöm
Szia!
Azóta jobban vagy? Neked is szinte állandó a fájdalmad?
Ezt az elmozdult spiráltörést ki állapította meg?
Neked hol van a törés?
Nálad is kialakult izom sorvadás, ér elzáródás és csont ritkulás?
Én is a sürgősségin voltam a Honvédba, amikor 3 hétig állítólag rosszul tették fel a fekvő gipszet. Utána ferde lett a lábam teljesen.
Milyen dokiknál jártál? Milyen tapasztalattal?
Ki az orvosod?
Hatásos lett? Remélem, hogy neked igen!
Köszönöm, ha írsz!
Sziasztok.Facebookon létrehoztam egy csoportot,Sudeck atrophia.
Gyertek beszéljünk erről a szarról,tapasztalatrol.
,Kit hogy kezelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!