2 hete eltört a lábfej közép csontom.(Az V. Mt bázisán jól álló haránt törés van) gipszet nem kaptam. Ez átlagosan mennyi idő alatt szokott gyógyulni, hogy munkára alkalmas legyek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 12. 11:44
2/14 A kérdező kommentje:
Ha elmozdulna a csont, megérezném?
2020. jún. 12. 11:54
3/14 anonim válasza:
6 hét a csontok összeforrása, és a röntgen is látta volna az elmozdulást.
Ha arra gonolsz, hogy esetleg később mozdulna el, azt bizony megérzed. De ha nem kap ütést, nem fog elmozdulni.
4/14 A kérdező kommentje:
Tehát úgy nem tud elmozdulni, ha pl ki megyek a fürdőbe, stb? ( bocsi be vagyok szarva😂)
2020. jún. 12. 12:14
5/14 anonim válasza:
Orvos nem mondta, hogy ráállhatsz-e?
6/14 A kérdező kommentje:
Pihentetni, terhelèstől kínélni, kemény talpú cipő viselése. Ennyi
2020. jún. 12. 12:50
7/14 anonim válasza:
Gondolom kell majd kontrollra menned 3 hét után, szerintem akkor mondják meg, hogy ráállhatsz-e, terhelheted-e, gondolom most még mankózol.
8/14 A kérdező kommentje:
Igy van mankózok, csak be vagyok fosva a röntgen től😂😂. Nem tudom mi az az érzés amikor elmozdul a csont. Értes?😀
2020. jún. 12. 13:01
9/14 anonim válasza:
Ha terheléstől kímélni, akkor szerintem még ne állj rá.
10/14 anonim válasza:
Fura hogy nem tettek rá gipszet, vagy legalább valamilyen rögzítőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!