Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek mi történt a...

Szerintetek mi történt a combommal?

Figyelt kérdés
Tegnap erős ütés érte, nem színeződött el,de még néha fáj és a felső izmaimat,ahol az ütés érte, alig tudom mozgatni. Mintha keményebb is lenne,mint a másik combomon.

2020. jún. 10. 11:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem úgy érte az ütés, hogy nem a bőr alatt közvetlen alakult ki a belső vérzés (igen, a lila foltok is belső vérzések, hajszálerek repednek meg, megy ki a vér, ettől lesz lila, zöld meg kék). Mellesleg ha egy jobban beütött, majd belilult testrészedet megnézed, az is mindig feszesebb, keményebb a vér miatt ami a szövetek közé folyt. Na most ugyanez lehet a helyzet, csak melyebb ponton, ezért nem látod lilának.

Tőlem egyszer mikor vért vettek, eldurrant az erem, feldagadt a kezem de nem látszott rajta amúgy semmi, másnapra a szervezet meg gondolom az izmok kidolgozták belülről a felgyülemlett vért, és a fél alkarom fekete lett, de legalább már tudtam mi baja volt.

Ebből a sztoriból következtetek a te esetedre is.

2020. jún. 10. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!