Ez a barna folt a beütés nyoma lehet, vagy egy gyanús anyajegy? (képet mellékeltem)
Tudom, hogy nem a leggusztusosabb más kislábujját nézegetni, de nagyon kétségbe vagyok esve. Pár hete, kb olyan 2 héttel ezelőtt nagyon bevertem a kislábujjamat az asztal sarkába. Már korábban is láttam a nemrég megjelent foltocskát rajta, de azt hittem, hogy véraláfutás a baleset miatt. Most csak jobban megnéztem és a legnagyobb meglepetésemre barna színű volt, úgy néz ki, akár csak egy anyajegy.
Ekkora anyajegyek nem jönnek elő pár nap alatt. Sajnos az aggódásomnak van alapja, már volt melanomám.
Ennek a kis foltnak a jellegzetessége amúgy, hogy kicsit mintha ilyen vizesebb lenne, tudom enyhén benyomkodni, mint a vízhólyagot, persze csak éppen egy picikét, nem olyan párnás, mint egy hólyag.
Nyugtassatok meg, létezik, hogy egy beütés 2-3 hét után így nézzen ki, ráadásul barnán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!