Mi történik ha levágják a péniszed? A kérdés komoly, mert múltkor megvágtam borotvával és nagyon megijedtem! Mielobbi valaszoknak orulnek mert nagy panikban vagyok
Ha időben orvosok kezei közé kerülsz, akkor ma már szerintem túl lehet élni simán. Persze a sérülés súlyosságától függően visszavarrni nem biztos, hogy tudják majd, de azt megoldják, hogy ne vérezzél el, illetve hogy a vizeletürítés később megfelelően működjön. Legutóbb ebben a cikkben olvastam egy emberről, aki drog hatására bekövetkezett hallucinációk hatására levágta a saját péniszét, és ő is túlélte:
Az enyémmel semmi. A tiéddel az fog történni, hogy ha levégják, elvérzel és meghalsz, ha nem kapsz időben orvosi segítséget. Ha időben elkötöd a wedding paket alatti részt, és hívsz mentőt, akkor megmenthetnek. Hogy utána mit lesz veled, azt az orvosok tudják.
Milyen borotvát hazsnélsz a szeméremszőrzet karbantartásához? A nagyapám-féle klasszikus kinyithatós, régi borotvát, amivel a nyakat is nyiszálták a maffiás filmekben?
Ha csak síma egyszerűt, azzal nem fogsz levágni semmit, maximum a szőrtüszőidet. :) Nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!