A nem serult ujjamat összetudom varrni?
Szoval, azt akartam hogy sajnaljanak a suliban ezert azt mondtam hogy annyira elvagtam az újam hogy ossze kellett varrni. Viszont mar sok ido eltelt es latni akarjak a heget, kivancsisagbol
Nem serult az ujjam. Ha en itthon tuvel cernaval felultesen tennek bele nehany oltest, majd kiszednem annak olyan lenne a helye? Vag vagjam el es varjam össze? Vagy lehet kapni ilyen mű varratot? Mert ugy nem tudom elvagni hogy tenyleg ossze kelljen varni :/
Van művarrat.
Ha te csak a bőrödet varrod össze és esetleg sikerül belőle kiszedni a cérnát, akkor sem lesz olyan a heg, sőt szerintem nem is fog látszani és vágás sem lesz. Tehát ez bukta, nem tudod megoldani.
A másik verziót meg nem javaslom, biztos, hogy nem fogod tudni magadnak összevarrni, és komoly sérülések is lehetnek belőle, szerintem inkább nyugodj meg és mondd el az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!