Csonkot maszírozni?
Edesem. Tisztában vagy a GYIK működésével? Két év múlva is van, mindig lesz, akinek amputálják valamiét. Rákeres az adott problémájára. Ez az egyik.
A másik meg az, hogy maga a kérdező is látni fogja, ha még feljár a GYIKra hogy valaki sajnálja a veszteségét. Talán jólesik neki utólag is ez, meg az, hogy visszaigazolták.
De a leglényegibb az, hogy a hasonló problémákkal küzdő rá fog keresni itt a témára, és olvassa a valaszokat.
A te szavaiddal élve, "Olyan ez", hogy nekem 136-os az IQ-m, ezért aztán sokan, mivel nem értenek, kioktatnak olyasmiről, amit én is látok.
Maximum nem olvassa el senki. Es akkor majd 80 lesz az IQ-m? Nem lesz. A kezem sem törik le. Te is legalabb okosnak erezhetted magadat. Tehát semmi veszteséggel nem jár egy régi kérdéshez írni sőt csak nyereséges lehet. :)
És most kiveszem a megválaszoltakból ezt a kérdést, úgyhogy a továbbiakban nem olvaslak, a válaszodat nem jelzi nekem a rendszer. Boldog életet kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!