Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Csonkot maszírozni?

Csonkot maszírozni?

Figyelt kérdés
Jan. Elsején leamputálták a jobb kezemet csuklónál. Érdekelne hogy szabad e ilyenkor maszírozgatni, vagy inkább még pihentetni kellene. Azért írom ki ezt a kérdést mert édesanyám szeret doktort játszani, és ha valamit nem szabadna, ő szerint muszáj. Ő szerinte maszírozni kell mert elhalnak az izmok az alkaromon, és többet nem tudom majd használni őket. Na mos kérdem én hogy mégis mire tudám használni a továbbiakban. A másik meg az hogy állandóan zsibbad, amikor meg maszìrozzák akkor olyan fájdalmaim vannak mint mikor megüt az áram, kb úgy mint mikor a régimódi vizforraló-ba fém kanállal nyúl bele az ember.

2020. jan. 29. 10:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Edesem. Tisztában vagy a GYIK működésével? Két év múlva is van, mindig lesz, akinek amputálják valamiét. Rákeres az adott problémájára. Ez az egyik.

A másik meg az, hogy maga a kérdező is látni fogja, ha még feljár a GYIKra hogy valaki sajnálja a veszteségét. Talán jólesik neki utólag is ez, meg az, hogy visszaigazolták.

De a leglényegibb az, hogy a hasonló problémákkal küzdő rá fog keresni itt a témára, és olvassa a valaszokat.

A te szavaiddal élve, "Olyan ez", hogy nekem 136-os az IQ-m, ezért aztán sokan, mivel nem értenek, kioktatnak olyasmiről, amit én is látok.

Maximum nem olvassa el senki. Es akkor majd 80 lesz az IQ-m? Nem lesz. A kezem sem törik le. Te is legalabb okosnak erezhetted magadat. Tehát semmi veszteséggel nem jár egy régi kérdéshez írni sőt csak nyereséges lehet. :)

És most kiveszem a megválaszoltakból ezt a kérdést, úgyhogy a továbbiakban nem olvaslak, a válaszodat nem jelzi nekem a rendszer. Boldog életet kívánok.

2021. szept. 30. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!