Voltatok már ilyen helyzetben? (láb törés)
Sziasztok! Sajnos múlt hét kedden szilánkosra törtem a sípcsontom.kb 6-7 hónap gipsz :(
Csütörtökön engednek haza(műtöttek)
1. Meddig fog fájni?
2.mit csináljak otthon 1,5 hónapig
3.egyáltalán rendbe jön 100% osan?
4. Ti mit csináltatok?
Nagyon félek és nagyon fáj
5. Szerintetek felhaggyak a tánccal?
Nekem egy nagyon-nagyon komplikált törésem volt, a sípcsontom térízületi oldala tört apró szilánkosra, és a fibulám tört még el egy robogóbaleset következtében.
A baleset után másfél hónapot voltam kórházam fekvőbetegként csak az utolsó pár napban engedték, hogy járókerettel mászkáljak, egész addig csak feküdtem.
Gipszről szó sem volt, az első 2 héten egy külső vaskeretet fúrtak fel a lábamra, ami helyben tartotta.
Összesen 3 operáción voltam túl azóta, és most 3 évvel a baleset után jutottam el odáig, hogy probléma nélkül tudok mászkálni, és lépcsőzni (akár nehéz bevásárló zacskót felcipelve a lépcsőn).
Néha még picit fájdogál ha front van, és érzékenyebb, meg nem tudok kemény talajon térdelni, de ettől eltekintve 99%-osnak mondanám magam.
Ha nekem egy ilyen nagyon szerencsétlen ízületi törés esetén harmincx évesen sikerült rendbejönnöm, akkor neked is bőven.
:)
Tánccal szerintem nem kell felhagynod, sőt. De ne erőltesd az elején, hagyjál neki időt regenerálódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!