Ti lelkileg hogyan viseltétek a lábtörést és a hosszú gyógyulási időt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 11. 17:13
1/9 anonim válasza:
Térdműtétem volt, 10 hét 2 mankóval, bezárva a házamba. Túléltem. Nem volt könnyű. Foglald el magad, egyebet nem tehetsz.
2/9 anonim válasza:
Két ici pici mellett törtem el a lábfejemet.
8 hét gipsz volt, Vagy is 3 hét gipszsín, majd 5 hétig még egy csizma amire 30%ban nehezedhettem rá, vagy is letehettem a földre de nem állhattam rá.
Hát annyira nem volt rossz. Jött anyám segíteni, megtanultam mankóval menni, és rengeteget néztem a tv-t. Olyan programokat csináltunk ahova eltudtam menni törött lábbal is. Pl mozi többször, étterem. Ja és nyár közepe volt.
3/9 A kérdező kommentje:
Lelkileg nem éreztetek olyat hogy kiszakadtatok a közösségi életből azáltal hogy otthon ültetek?
2020. jan. 11. 17:24
4/9 anonim válasza:
De, egyedül voltam naphosszat, nekem annyiban könnyebb volt, hogy volt időm kicsit rákészülni. Viszont a mai világban azért nem vagyunk annyira elszigeteltek még így sem.
5/9 anonim válasza:
2 évig mankóval jártam a lábműtétem után. Foglald el magad! Biztos van valami hobbid. Egyébként nem jól viseltem én sem. Nyugtatót szedtem.
6/9 anonim válasza:
Általános iskola első osztályban 2x műtötték a térdem ciszták miatt. Jó pár hónap kimaradt és nagyon megnehezítették a beilleszkedésem és kislányként eléggé megterhelőnek éreztem, hohy kiszakítottak a közösségből... de ez ilyen sajnos. Kitartást!
7/9 MikeS13 válasza:
Egyszer térdműtétem volt egyszer meg részleges izomszakadás térdig gipszben. Nos ezek voltak életem legjobb nyarai. Ott kezdődött, hogy nem kellett dolgozni két hónapig (utána még kivettem egy hónap szabadságot is). Első hónap gipszben, de két hét múlva már vezettem, néztek is nagyokat mikor szálltam ki a kocsiból. Első két héten végre nagyokat aludtam, filmeket néztem, olvastam. Utána már bárhova elmentem. Második hónap már laza volt. Minden délben gyógytorna a nővérekkel, lábujjhegyen járkálás meg ilyenek, vicces volt. Napközben meg mindent el tudtam intézni. Utána fura volt visszamenni dolgozni, ezért is toltam rá még egy hónap szabit.. és persze nyár volt :D
8/9 A kérdező kommentje:
Nos a vezetés nekem félbemaradt sajnos még nincs jogsim és ilyenkor télen valahogy nincs kedvem ideoda maszkalni busszal.....munkahellyel szarul állok napi bejelentésbe voltan táppénz kiesett szoval majd visszamegyek dolgozni mikor úgy érzem
2020. jan. 17. 17:36
9/9 anonim válasza:
Nekem olyan súlyos lábtörésem volt+műtét, hogy 4! Hónapig nem állhattam rá, fél lábon ugráltam a járókerettel. Nagyon nehéz időszak volt! De túl éltem. 1.év alatt jött helyre a lábam. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!