Már begyógyult égési sérülés nyomát mivel lehet kevésbé láthatóvá tenni?
1-2 hónapja sajnos elég csúnyán megégetett egy cigaretta. A seb utánna olyan egy-két hét alatt begyógyult, viszont a bőr valamivel vékonyabb és fehéresebb ott máig. Hallottam hogy vannak olyan kenőcsök, amik a hámosodást és bőrképződést segítik elő, bár ezeket jellemzően a kisebesedés után szokták javasolni. Az aloe verás készítményeket hallottam még, de nem tudom, az erre használ e.
Tudom hogy a heg valószínűleg nem fog soha eltűnni, de szeretném hogy kevésbé látszódjon.
??
Köszi a haszontalan választ. Elhiheted h sem örömöm, sem beleszólásom nem volt, egy szerencsétlen baleset volt...
Az ilyen kenőcsök most már nem használnának, azok mint írtad, a seb gyorsabb gyógyulását segítik.
Innen már csak a türelem segít, idővel majd elmúlik, akár teljesen. A rossz hír, hogy attól függően, mennyire égetted meg, ez jópár év is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!