Nem hallok annyira jól az egyik fülemre? Többi lent
Figyelt kérdés
Nos a szilveszteri bulin a barátomtól kaptam egy pofot ( :DD ..) és akor sípolt egyet a fülem és azóta nemhallok annyira jól rá...azt hittem hogy a hangos zenétől van mert voltunk diszkóban is és azok után mindig szokott csengeni a fülem egy napig, csengett is de az már elmúlott de a bal fülemre még mindig nem hallok annyira jól mint a jobbra...szerintetek van rá valami házi mód hogy jó legyen ismét vagy csak idő kell neki és újra jó lesz? vagy menjek vele orvoshoz? egyébként nemvenni annyira észre hogy egy picit rosszabbul hallok rá csak akkor pl. ha a jobb fülemen van a párna amikor fekszek..olyan mintha be lenne dugulva, már próbáltam fülpucolóval de nem segített...Kíváncsi vagyok mit írtok2020. jan. 4. 02:38
2/4 A kérdező kommentje:
Nem cseng vagy zúg a fülem....hanem nem hallok annyira jól az egyikre mint a másikra...mintha belenne dugulva vagy nemtudom.
2020. jan. 4. 12:12
3/4 anonim válasza:
Hol buliztál? DFFRNTroom? Ha igen, akkor az lesz a gond, mivel aznap túllőtték a hangerőt, és nem te vagy az egyedüli. Menj el fülészetre, ott kimossák a füled és kapsz beutalót hallásvizsgálatra.
4/4 anonim válasza:
A fülpiszkáló ilyenkor már nem ér semmit, valószínűleg letapadt a fülzsír a dobhártyádon. És mindenképp írd meg, hogy hol buliztál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!