Több, mint 3 hete bicsaklott ki a bokam, de még mindig fel van dagadva enyhén. Normális ez? Milyen orvoshoz menjek vele?
Figyelt kérdés
2019. dec. 6. 23:07
1/5 Ypszilon1980 válasza:
Ortopédia vagy traumatológia,ez utóbbi gyorsabb.
2/5 anonim válasza:
Nekem is dagadt szokott lenni még hetek múlva is (sajnos elég gyakran sikerül ezt tenni magammal)
3/5 anonim válasza:
Velem is pont 3 hete történt ez és még mindig fáj egy kicsit, kb. két hétig be volt dagadva.
4/5 anonim válasza:
Baleseti sebészetre menj. Lehet akár csontrepedés is. Röntgen kimutatja.
5/5 Pepii98 válasza:
Október 31-én bicsaklott ki a bokám, tehát azért már igen csak másfél hónapnál járunk. Mostmár istenes, a nyolc órás műszakjaim után szokott egy kicsit bedagadni és néha fáj. Én mondjuk orvost javaslok, én is mentem volna, hogyha nem vagyok vele tisztában, hogy az első kérdése a mit dolgozik lett volna. Vendéglátózok, napi 8-10 órákat állok, tuti betegszabi lett volna a vége. Szóval amúgy normális, ha még mindig látszik, hogy be van dagadva, de nem egészséges, mert szalaghúzódás, vagy repedés lehet a háttérben. Majd én is kérek rá egy röntgent, mert amúgy nem játék a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!