Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Fülporc gyógyulás menete?

Fülporc gyógyulás menete?

Figyelt kérdés

Körülbelül 6 héttel ezelőtt csináltattam egy Helix piercinget. Külön kértem, hogy silikon szárú fülbevalót használjanak, a gyorsabb gyógyulás érdekében. A negyedik héten már lement a duzzanat, ami ezzel jár és csak kicsit volt érzékeny, ekkor döntöttem úgy, hogy kicseréltetem karikára. A karika titán-ötvözet és semmiféle fémallergiám nincsen.

Mégis, két két után is érzékeny (tudom, a gyógyulás lehet 1 év is), de nem ez zavar. Hanem hogy mind a belső, mind a külső részen egy-egy fél gombostű-fejnyi "púp" keletkezett. Váladékozás van, naponta kb fél gombostűnyi.

Az volna a kérdésem, hogy ez normális? Ez el fog tűnni idővel? Remélem, hogy nem tört el a porc, hallottam már ilyeneket...

2019. szept. 25. 21:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális, én január elején csináltattam egy dupla helixet, de még mindig sokszor nő mellé púp és sokszor nagyon fáj is, kb. eddig 1 hétig volt "gyógyult". Úgyhogy türelem és 3%-os, gyógyszertári hidrogén peroxid naponta 3x fülpiszkálóval.
2019. szept. 26. 02:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de mégis mi ez a púp?

Azért is furcsa, mert a másik fülembe is van egy, kb fél éve és annak semmi baja nem volt sosem

2019. szept. 26. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!