Elestem motorral, mi a teendő?
Ha egy kicsit megrémiszt a történet már megérte leírnom.
Kb 20éve egy húsüzemben megcsúszott egy dolgozó a nedves, nem csúszásmentes aljzaton és éppen a könyökét ütötte be. 2 napig ugyanúgy bejárt dolgozni és a harmadik napon hazament a munkából mert rosszul lett. 8.nap után ment el orvoshoz majd bekerült a kórházba és a 11. napon meghalt. Pedig csak a könyökét ütötte be.
Egyetemi docens mesélte nekem pont a napokban, ott dolgozott akkoriban.
Menj el orvoshoz vagy hívj mentőt vagy ügyeletes orvost.
Nekem volt egy ismerősöm aki lement a coop-ba sajtért. Utána két-három napig meg járt munkába de aztán egyik reggel nem bírt felkelni az ágyból és pár óra múlva meghalt.
Tüdőembóliában. Aminek semmi köze nem volt az előző sztorihoz, mint ahogy a könyökbeütésnek sem a dolgozó halálához.
Hogy konkrétan mibe halt bele/mit idézett elő azt nem tudom,nem fejtette ki ,én meg nem kérdeztem rá. Munkavédelmi előírásokkal kapcsolatosan társalogtunk ,érdekességnek hozta fel tehát nem ez volt a fő téma. Szimplán beugrott most a könyökddel kapcsolatosan.
Annak meg az értelmét nem látom,hogy miért "szépítette" volna evvel a drámával a sztoriját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!