Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Mi is történt velem?

Mi is történt velem?

Figyelt kérdés
Sziasztok én vagyok az a lány akinek másfél hónapja mindkét lába eltörött :(. A jobb lábamon van járógipsz (csak a bokámon) és tudok mankóval döcögni. A bal lábam viszont ennél rosszabb. Még 3 hétig gipsz nyakig(nem járó). és utána 2 hónapig járógipsz. Tudtok tippeket adni hogyan tudom fokozatosan terhelni a lábaim? A válaszokat köszönöm!

2019. szept. 9. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:
gondolom még sehogy. de egyáltalán így hazaengedtek?
2019. szept. 11. 17:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! Igen haza engedtek mert a jobb lábamon járógipsz van és mankóval tudok úgy menni hogy a bal lábam a levegőbe a jobbra pedig pedig mankózás közbe ráállok
2019. szept. 11. 19:46
 3/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt a dokitól kellene megkérdezni vagy gyógytornásztól.
2019. szept. 12. 20:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Veszélyes lenne még így terhelned a fél lábadat. Tornáztasd inkább ülve és fekve. Masszírozhatod is.Ha elesel, nagy bajt csinálsz magadnak. Egy kisméretű gurulós irodaszékkel is tudsz biztonságosan közlekedni. Úgy már le tudod tenni a jobb lábadat valamennyire.
2019. okt. 7. 17:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Ha jól látom idei a bejegyzés. Hogy haladsz a gyógyulással?

Hogy sikerült mindkettőt eltörni?

2019. dec. 27. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!