Lehet, hogy a lúdtalpbetét a fájdalmam oka? Lúdtalppal focizni?
- Focizok, és már nagyon régóta fáj a térdem, sok orvosnál voltam, de senki nem tudott segíteni.
- Voltam a helyi csapat masszőrénél (NB2) és alapból azt vette észre, hogy én lúdtalpas vagyok, ezt még senki nem mondta, és lehet hogy azért fáj nekem a térdem meg a csípőm is.
- Azt mondta foci közben is vegyem fel ezt a lúdtalpbetétet
- Igazából nekem van 4 pár utca cipőm és mindig egyben van a betét. Tehát nem sűrűn hordom. A tegnapi mérkőzésre felvettem a lúdtalpbetét a stoplis cipőbe.
- Már foci közben sem volt jó, de utána teljesen vérhólyagos lett a lábam. Utána találkoztam a barátnőmmel, majd hazafele konkrétan rosszul lettem, olyan fájalmam állt bele a jobb csípőmbe (azt nem írtam még le, hogy a jobb lábam lúdtalpas, a jobb térdem szokott fájni is, a bal még soha egyetlen egyszer sem fájt az évek alatt)
, hogy út közben hazafele nagyon sok helyen lekellett ülnöm az utcán. Konkrétan nem tudtam menni.
-Igazából orvoshoz alapból nem tudok menni, mert voltam már ortopádián, reumatológián, traumatológián, gyógytornásznál, kinezio tapes foglalkozó emberrel, 2 különböző masszőrnél. De biztosan kijelenthetem, hogy egyikük sem tudja mi a baja.
Úgy gondolom lehet ez a probléma forrása, mint ami Vida Máténak is volt
a röntgen sosem mutatott ki semmit, nincs begyulladva, vizesedve sem a térdem, csak fáj...
Vagy az orvosok vették az Ecserin a diplomájukat, ha egy se vett észre egy lúdtalpat, vagy a masszőrőd felejtette otthon a 10 dioptriás szemüvegét. Egyik sem túl biztató.
Én mindenesetre sohasem tudtam elképzelni, hogy ugyan hol férne el egy ilyen emelt talpbetét a cipőben, mikor ez cipő megtervezésekor nyilván nincs belekalkulálva, vagyis szorítani, nyomni fog, legalább felfelé. És lőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!