A talpamba állt egy sulyom és nem tudok hozzá férni, mit tegyek?
Az egész ugy kezdődött ,hogy Tiszafüreden voltunk és amikor jöttem ki a vízből lendületből beletapostam egy sulyomba aztán elkezdett vérezni a talpam és nagyon fájt.
Szerencsére ott voltak a vizimentők és kiszedték a lábambol tűvel.Azóta eltelt 3 nap és a talpamon a seb már nem fáj viszont még mindig érzek ott valamit ilyen szúró érzés amikor nyomás éri.Lehet a tűnek a nyomát érzem vagy a tüskét?(de akkor miért nem vette ki azt is?)Mellesleg ahol fáj ott kicsit lilás a bőröm..Ha holnap elmegyunk röntgenre akkor látszódna a tüske? Előbb utóbb eltünne az a tüske a talpambol vagy muszáj felvágni?! LEHETŐLEG OLYAN VÁLASZOLJON AKI JÁRTAS LÉGYSZIVES! NAGYON KÖSZÖNÖM AKI SEGÍT!
szerintem túlliheged, bár te érzed a dolgot.
ha maradt is bármi benne, előbb-utóbb ahogy nő a bőr majd kilöki magából.
Egy ismerősöm egyszer tűbe lépett. Ugyan neki fájt egy idő után, ezért elment röntgenre, ott kiderült, hogy beletört a tű a talpába, és elvándorolt egészen a sarok csontig.
Egy másik ismerősöm egy tüskebokorral küzdött meg, és beletörtek a tüskék a karjába. Azt is orvos szedte ki. Szóval szerintem ne várj arra, hogy majd kijön magától, mert egyáltalán nem biztos. Menj csak el röntgenre, hogy kiderüljön benne van-e a talpadban valami vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!