Kezdőoldal » Egészség » Sérülések, balesetek » Szerintetek vízhólyagra jó a...

Szerintetek vízhólyagra jó a betadin?

Figyelt kérdés
A hétvégén nagyon leégett a mellkasom és felhólyagosodott a mellemen a bőr, amik kidurrantak vagy nem tudom és én így ezeket felszedegettem. Most pedig valami kegyetlenül fáj, nem tudok egy pólót se felvenni. Kenegetem ilyen napozás utáni balzsammal, de kb semmit nem ér. Jó ötlet bekenni betadinnal? Vagy inkább várjak és csak kibírom valahogy?

2019. aug. 1. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
23%

Betadine nem jó ötlet,az fertőtlenitő.

Próbálj venni kakaó vajas krémet .

A hirtelen leégésnek ez az ára .

2019. aug. 1. 22:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Merbromin, ha a hólyagok kifakadtak. Semmiféle krémet, hasonlót ne kenj rá.
2019. aug. 1. 22:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm❤️
2019. aug. 1. 23:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Első ekkora állatságot,hogy lehet írni? Pont, hogy fertőtleníteni kell, mert felül tud fertőződni. Zsíros cuccot meg sebbe nem kenünk!

Kedves kérdező a Betadine ma már elavult szer javaslom Octaniseptet használatát, de ha nincs más, betadine is jó. Ezen kívül még Curiosa hámosító gélt javaslom.

2019. aug. 2. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne kenegesd semmivel, legjobb lenne bőrgyógyásznak megmutatni, mielőtt elfertőződ a sebeket.
2019. aug. 2. 07:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csak égésre való Panthenol habot tegyél rá! Semmi mást.

De előtte kérd ki legalább a gyógyszerész véleményét a patikában!!

2019. aug. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!