Sarokközép körüli fájdalom, valaki tapasztalt már ilyet?
Sziasztok! Előre is megköszönném az értelmes vállaszokat!
A helyzet a következő...
Ma reggel a semmiből elkezdett fájni a bal lábam sarokrésze, talán a sarkam belső része a lábam közepe felé.. Nemtudon teljesen meghatározni.
Fáj, ha lábra állok nemkellemes érzés, a töréshez nem hasonlítanám a fájdalmat, mert amúgy mindenhogy tudom mozgatni a lábam és sehogy se fáj, még csak nem is érzem.
A két lábam között nemlátok különbséget, nincs elváltozás, elszíneződés, dagadás, tapintásra se érzek semmit. Kivéve mikor lábra állok.
Mai nap strandoltunk egyet, és rosszul érkeztem, a két sarkamra a vízbe, nem mondanám nagy ugrásnak, de megéreztem azt a picit is.
Lábújjhegyen tudok sétálni, akkor nem érzek semmilyen fájdalmat.
Kérdés... Valakivel előfordúlt már ilyen? Orvoshoz természetesen elmegyek, de mivel fizikai munkát végző ember vagyok, szeretnék egy-két esetet olvasni, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak ilyesfajta fájdalom esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!