Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Veteles utan meddig normalis...

Veteles utan meddig normalis a verzes?

Figyelt kérdés

5hete tortent,( 9hetes magzat volt amit lattam, hogy egyben kinott)van, hogy kevesbe, van, hogy erosebben verzek.

Azonban 1 hete 2x fordult elo, hogy keves verzes utan hirtelen verzes lepett fel 1-2percig es nagyobb darabok is tavoztak.

Aztmondja, az orvosom, hogy az elso 6 hetben normalis.

Muvi befejezes nem tortent.

Fajnak a vegtagjaim , nemtudom van e osszefugges a ketto kozott.

Szerintetek normalisnak mondhato ez igy meg?

Volt valakinek hasonlo?

Spontan vetelesnel meddig tartott a verzes?

Koszonom

2019. júl. 22. 17:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Hogy érted, hogy egyben kinőtt?

Nagyon sajnálom, ami veled történt :( ha a doki azt mondta normális akkor rendben van. Szerintem legyengült a szervezeted a vetéléstől, ezért fájnak a végtagjaid. Szedj multivitamint, hátha jobb lesz.

2019. júl. 22. 20:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Ugyertem, hogy a burokban benne volt meg a kis embeio es ugy jott ki sajnos :(
2019. júl. 22. 20:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Igeen szerintem is az lehet a dologban, es kozbe fogytam azota 6kilot is , koszonom a tanacsot, kiprobalom!
2019. júl. 22. 20:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Jaj bocsanat most olvastam at a kerdesem es latom, hogy elirtam! Kijottet szerettem volna irni.
2019. júl. 22. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!