Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért ennyire gyenge a menstru...

Miért ennyire gyenge a menstruáció?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A legutóbbi menstruációmat szinte 2-3 nap alatt letudtam (a mennyisége sem volt annyira sok) , kicsit furcsa, mert nálam ez olyan 5 napos szokott lenni amikor normális, vagyis legalábbis eddig annyi volt. Nagyon nehezen akart egyébként megjönni. Azt már egy ideje tapasztalom, hogy nagyon fájdalmas amikor megvan, és nagyon megvisel. Nem szedek gyógyszert. Esetleg valakinek lenne tippje hogy mi lehet az oka? Vagy ne aggódjak?

Kértem egy időpontot jövőhétre a nőgyógyászhoz.

Kérlek titeket, ha van hasonló tapasztalatotok, osszátok meg velem.

28N

2019. júl. 22. 06:19
 1/1 anonim ***** válasza:
sok minden befolyásolja a menstruációt, akár lelki okok, stressz is okozhat ilyet. persze az a biztos, ha a nőgyógyász kivizsgál. nekem egyszer 10 napot késett, de nem derült ki, mi az oka.
2019. júl. 22. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!