Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Löttyedt, kezdődő lógós mell,...

Löttyedt, kezdődő lógós mell, de miért?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kövér, nincs nagy mellem, de fiatal vagyok és úgy kezdett nőni a mellem, hogy már látom előre, hogy lógós lesz. Miért van ez és mit tudok vele csinálni?
2019. júl. 20. 18:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Genetika, nem tudsz vele mit csinálni és befolyásolni, hogy milyen lesz a végleges formája.
2019. júl. 20. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmit, genetika, gondolom a felmenők között is ilyen melle van valakinek.

Az egyik osztálytársamnak volt olyan melle, hogy úgy nézett ki, mint egy extrém körte, nagyon keskeny felső résszel és giga nagy, kerek alsó résszel. Mintha madzagra kötöttél volna egy labdát.

2019. júl. 20. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:

semmit nem tudsz vele csinálni

De elárulom hogy ebből nem lesz soha problémád.

Nekem volt már mindenféle csajom, olyan is akinek nagy melle volt de kb egyáltalán nem lógott, olyan is akinek kicsi de kicsit szétálló, olyan is akinek nagy és lógós, mindegyik tetszett adott helyzetben. meg érdekes is hogy mindenkinek más. ha mindenkinek 90B-s tökéletes formájú melle lenne semmi érdekes nem lenne benne.

2019. júl. 20. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!