Tegnap a gödi strandon voltunk. Láttatok már ilyet?
Figyelt kérdés
Egy fiatal roma csaj terelgette a kis testvérét a parton.Volt rajta egy világoskék rövid nadrág, hátul csupa vér. Haja csupa viz volt úgyhogy előtte fürdött a medencében.Hogy lehet valaki ilyen igénytelen.Mindenki nézte, volt aki a lángosát hagyta ott az undortól.
Hát ez tényleg undorító!De a csaj volt véres,vagy a kisgyerek?
2010. júl. 11. 11:04
2/18 anonim válasza:
hátigen. undorító igénytelenség és totál nincs tekintettel a többi emberre. én amúgy utálok strandra járni pont az ehhez hasonló dolgok miatt. de végülis lehet hogy téll nem tehet róla,bárkivel előfordulhat amikor nem számít rá.
2010. júl. 11. 11:06
3/18 anonim válasza:
na én épp ezért nem járok strandra... régebben néha néha elmentem de tele volt a kisebbséggel. az igénytelenebb fajtából. még a vízbe sem akartam bemenni utána. gusztustalan amit művelnek. a gyerekek taknya nyála lóg, koszosak, büdösek, nem tudnak viselkedni...
2010. júl. 11. 11:06
4/18 anonim válasza:
Lehet hogy már egy napja elmúlott, és a hideg vz hatására hirtelen még jött belőle. Ez megesik. Ettől függetlenül egyet értek a harmadik válaszolóval
2010. júl. 11. 11:10
5/18 A kérdező kommentje:
Persze a lány volt véres. Nem volt fürdőruhája, egy fekete póló volt rajta, és ez a kék vászonszerü rövidnadrág.Amúgy tényleg mi voltunk kisebbségben.
2010. júl. 11. 11:11
6/18 anonim válasza:
Honnan volt pénzük kifizetni a belépőt, ill. erre van? Egyébként én már régen nem járok strandra. Zuhanyozni kellene, mielőtt bemennek a medencébe, de ez nem gyakori. Belepisilnek a medencébe... szóval inkább nem járok. A lány meg miért megy strandra, ha még mensizik?
2010. júl. 11. 11:21
7/18 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Szegény kátrányos helyzetűnek az a szerencséje, hogy Mo.-on van, egy normális országban rászámlázták volna (a szüleire) a vízcsere és a szükségszerű medencelezárás költségeit.
Sipítozhattak volna, hogy "há' oszt mibű fizessem ki?"
2010. júl. 11. 11:26
8/18 anonim válasza:
Fúúúj...többet nem megyek strandra *blöö*
Fúj bazz...ááá fúj ×D
2010. júl. 11. 11:28
9/18 anonim válasza:
Amikor 10 évvel ezelőtt én voltam strandon (azóta nem nagyon járok), akkor is hasonló volt a helyzet. A kátrányos helyzetűek utcai ruhában (rövid gatya, póló!) voltak a medencében, és közben kolbászt ettek kenyérrel (képzeljétek el, ahogy ott úszkálnak a morzsák) és itták a sört, amitől gondolom, a medencébe hugyoztak... Közben a kis purgyéknak a taknya-nyála egyben, a medence szélén hemperegtek a homokban, majd úgy sárosan ugráltak bele a vízbe.
Az úszómester egyedül pedig mit tud csinálni 20-25 tücsökkel?
2010. júl. 11. 11:52
10/18 anonim válasza:
Bazz...ezér megyek én inkább horvátországba mert arra nincs pénzük hogy ott rontsák a levegőt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!