Mi ez a fájdalom? Női betegségem lehet? Vagy miez?
17éves lány vagyok, és pár napja viszketek odalent, biztosan gombám van. Hétfőn megyek is vele dokihoz.
De tegnap éjjel arra keltem fel, hogy alul (szerintem a méhem) begörcsölt. De nem úgy amikor meg akar jönni, hanem ez ilyen hascsikarós-menzesz görcs keveréke volt, és kivert a víz. Hányingerem lett, és úgy éreztem fel vagyok fújódva.
Remegtem, alig tudtam szólni anyámnak, hogy segitsen. Nem bírtam lábra állni, és beszélni sem, csak kapkodtam a levegőt, és görnyedtem a földre. Soha nem fájt még ennyire a hasam. Azthittem ott halok meg. Öklendeztem de nem jött semmi.
Aztán bevettem egy Nospat, de most is olyan fura...feszül eg nyilalldosik alul.
Utoljára kb. 4éve volt ilyen, szintén éjjel, de ez most jobban fájt mint az.
Nem élek nemi életet!
nem akarlak megijeszteni, de nem lehet, hogy vakbélgyulladásod van? (a viszketéstől eltérően)
én nekem még azelőtt volt, hogy elkezdtem volna menstruálni. egy este jött rám a fájdalom, hasonlóan, ahogy így leírtad, azt hittem, hogy menstruálok, de 1 óra múlva sem láttam vért, így bementünk a kórházba. aztán kaptam fájdalomcsillapítót, és elmúlt a fájdalmam. utána csak feszült ott lent a hasam, és ha az orvos jött vizitelni, akkor nyomkodás közben fájt iszonyatosan, de egyébként már úgy nem éreztem. (napokig nem műtöttek meg, mert az ultrahangon nem látszott a féregnyúlvány. de mint utólag kiderült, miután megműtöttek, tényleg vakbélgyulladásom volt.)
de ha "szerencséd" van, akkor lehet csak felfáztál. az sem kellemes. ha pisiléskor nyilal nagyon ott lent, akkor ez a variáció lesz az.
Ha viszket attól még nem 100%, hogy gombád van! Sokan ezt teszik, viszket a hüvelyük, irány a gyógyszertár Canestenért... És ha nem gomba, hanem mondjuk baktérium, akkor több kárt csinálsz, mint hasznot...:S
Egyébként egyetértek az előző válaszolóval, szerintem is nagyobb a valószínűsége, hogy ez inkább vakbélgyulladás, nem pedig "női dolog". Nem kemény a hasad? (Mert abban az esetben biztos, hogy vakbélgyulladás!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!