Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért gond sok nőnek a nyaralá...

Miért gond sok nőnek a nyaralás alatti mensi?

Figyelt kérdés
2019. júl. 18. 07:35
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Nekem fáj a hasam, mindig úgy kell időzíteni, hogy legyen a közelben wc, mert cserélni kell, kell lennie nálam tamponnal, betétnek, gyógyszernek. A fürdést megoldom mondjuk, ha strandolunk, de az első két napon csak feküdni van kb kedvem.
2019. júl. 18. 07:41
 2/8 anonim ***** válasza:
97%
Puffadás,hasmenés, mosdóba járkálás..brr
2019. júl. 18. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Amiért sok férfinek gond reggelente a borotválkozás. Kényelmetlenségekkel jár(hat).
2019. júl. 18. 07:58
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Has fájás ahogy az első is írta nekem is kB semmi erőm az első 2 napban, puffadás ami elég szar amikor fürdő ruhában kell lenni (ha már tengerparti nyaralásról van szó). Akkor azt nézegetni hogy nem aztán e át ami azt jelenti hogy sok ruha/bikini eleve ki is van zárva ilyenkor. . Állandó tampon csere pluszba meg tamponnal úszni se jó , meg kell állni többször mert sokat kell pisilnem, szintén az első két nap nem kívánom a jó kajákat meg az alkoholt se. Tengerparti nyaralásnál a legrosszabb, de ha nem tengerparti akkor is fent áll az hogy cserélni kell meg hogy gyakran kell pisilni.
2019. júl. 18. 08:13
 5/8 anonim ***** válasza:
95%
Kényelmetlen, nincs az a felszabadult érzeted, plusz szabi alatt lehetne jókat szexelni, és az is elmarad.
2019. júl. 18. 08:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első két napomon rettenetesen görcsölök, megy a hasam és le akar szakadni a derekam. Sápadt és étvágytalan vagyok. Úszni, pancsolni rövid ideig lehet, azt is csak tamponnal. Vízből ki, egyből mosdóba be. Szóval nagyon nem komfortos érzés és kellemetlen. Ráadásul állandóan parázok, hogy éjjel átázok és olyan lesz a szálloda lepedője, ezért ilyenkor viszek saját ágyneműt is. Hála Istennek elég megbízható a ciklusom, így nyaralás tervezésnél ezt is figyelembe vesszük. A baj akkor szokott lenni, amikor találunk egy random last minute utat és nekem pont megvan.
2019. júl. 18. 11:57
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

"ilyenkor viszek saját ágyneműt is"

Ha kocsival mész, talán mindegy, de ha nem, akkor ehelyett elég, ha magad alá teszel éjjelre egy félbe-harmadba-negyedbe hajtott törülközőt. Ha olyan lesz is, sima, hideg vízzel kijön.

2019. júl. 18. 14:54
 8/8 anonim válasza:
81%
Én is teljesen egyet értek a felettem levő válaszokkal, csak azzal egészíteném ki, hogy én ismerek olyat is, aki fél tampont használni, így nála kizárt a fürdés :)
2019. júl. 20. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!