Visanne tablettát szedek másfél hete. Semmilyen súlyos mellékhatás nem jött elő, de az együttlét nagyon fájdalmas. Ez mitől lehet? Másnak is volt ilyen?
Figyelt kérdés
2019. júl. 17. 22:48
1/5 anonim válasza:
Felboríthatja a hüvelyflórát, szárazságot okozhat vagy fogékonyabb vagy a gyulladásra, gombára. Szedj probiotikumot, helyreteszi a bélflórát és ezzel egyszerre a hüvelyflórát.
2/5 A kérdező kommentje:
De nem vagyok gyulladásban az a fura. És száraz sem,simán mintha kést szúrtak volna belém alig vártam h vége legyen,kb mint szülés után az első próbálkozások. Ez normális?
2019. júl. 18. 07:32
3/5 anonim válasza:
4/5 A kérdező kommentje:
Sajnos szabadságon van ezért nem tudtam vele beszélni. Köszi a linket elolvasom!
2019. júl. 18. 21:46
5/5 A kérdező kommentje:
Jaaa a betegtájékoztatót már végignéztem,de tényleg köszi. Aki szedi/szedte tapasztalt ilyet?
2019. júl. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!