Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyibe kerülne nekem a művi...

Mennyibe kerülne nekem a művi meddővé tétel?

Figyelt kérdés

21 vagyok, még nem szültem, de nem is akarok.

Nem fogom megbánni ha elvégeztetem, transzszexuális vagyok.

Azt mondták az orvosok, hogy elvégzik így is ha még nem töltöttem be az x. életévemet és nem szültem x gyereket, csak van kis várakozási idő.

Na ez rendben is van. Az sem ért meglepetésként, hogy nekem kell kifizetnem.

Viszont kérdeztem az orvosokat és egyik sem akar konkrét árat mondani! Kérem valaki írja már le neki mennyibe került. Megőrülök mert csak azt mondják, hogy hát nem lesz olcsó, húzós az ára, ennél lényegesen több lehet, stb.

Az istenért, mégis egy árat megközelítőleg mondhatnának!

Mégis mire számítsak, 30ezer forint vagy 250ezer?

Nem mindegy.

Kérem aki tud válaszoljon.

Légyszíves írjátok oda, hogy:

- nektek mennyibe került

- mikor volt ez (hátha azóta sokat változott a tarifa)

- hány évesek voltatok és szültetek-e már (mert állítólag úgy olcsóbb)

Köszönöm a segítséget!

2010. júl. 10. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:
ha transzszexuális vagy mi szükséged erre a műtétre? inkább gyűjts a teljes nagyműtétre ;), akkor úgy is meg kell csinálni...
2010. júl. 11. 00:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Esetleg ti kit ajánlotok, hol végeztessem el?

Én vidéki vagyok, de valószínűleg inkább felutaznék Bp-re mert itt rettenetes a színvonal. Sok vadállat orvos van.

2010. júl. 11. 00:10
 3/6 A kérdező kommentje:

00:08 Ez nem ilyen egyszerű.

Nőből nagyon nehéz férfit csinálni, tudom már utánajártam. Ezért én nem akarom magam megműttetni, mert így is elég sportos vagyok és a melleim se nagyok szóval lehet maradok így.

Szóval kell a műtét, mert annak ellenére, hogy mi a helyzet velem mégis a férfiakat szeretem, szóval...

Tudom, furcsa helyzet... :)

2010. júl. 11. 00:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit sok lett a szóismétlés, bocsánat.
2010. júl. 11. 00:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani,de szerintem neked nem sebészhez kellene menni hanem pszihomókushoz,mert ha férfinek érzed magad akkor miért a férfiakat szereted?

Ne hamarkodd el a döntést később nehogy megbánd!

Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszoltam,de először találd meg önmagad mielőtt őrültséget csinálnál,nehogy később megbánd.a kommentjeidben is nagyon sok az ellentmondás,gondold át ki vagy valójában.

2010. júl. 11. 13:42
 6/6 A kérdező kommentje:

Én sem akarlak megbántani, de tájékozódhatnál kicsit.

Az, hogy valaki milyen nemű és hogy melyik nemre bukik két külön dolog.

Én meleg férfi vagyok belül.

Már végigjártam minden pszichológust/pszichiátert idegosztályt mindent. Mert eleinte úgy gondoltam ha ki tudnak ebből gyógyítani akkor legyen, hiszen könnyebb lett volna mint így élni.

De nem sikerült, mert ez nem betegség!

Hol van a kommentjeimben ellentmondás?

Azért mert nem vetem alá magam a műtétnek?

Hát tudod nem kívánom senkinek, hogy a szervezete folyton kilökje az implantátumot (a herékre gondolok) meg hasonlók aztán legyen belőle egy félig férfi-félig nő, aki hiába ment át a sok szenvedésen mégsem érte el a célját.

Nőből nagyon bonyolult férfit csinálni, tudom mert nagyon sokat jártam utána...

Magyarországon siralmas a helyzet, annyi pénzem pedig sose lesz, hogy elmenjek külföldre, ahol már egész jól dolgoznak. Itt milliós összegekről beszélhetünk sajnos.

Továbbra is érdekelnének az eredeti kérdésre a válaszok, hogy milyen tarifára számítsak, köszönöm.

2010. júl. 12. 04:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!