Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek (menstruáció)?

Mit tegyek (menstruáció)?

Figyelt kérdés

Mindig amikor megjön nagyon elkezdek vérezni. Egy betét nem fog fel semmit. Mindig átvérzek a nadrágomon keresztül is. Pedig mindig rendszeresen váltok.

(Tampont még nem használhatok)

Tudnátok segíteni ez ügyben?

Köszönöm előre is! :)

2019. júl. 16. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Használj éjszakai betétet és cseréld gyakran. Vagy próbálkozz intimtölcsérrel, először macerásnak tűnhet. Meg kell tanulni a használatát.
2019. júl. 16. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak az átlagosnál nagyobb betétek is, próbáld meg azt, hátha jobb lesz.

De amúgy mennyi idő után ázik át?? Ha tényleg nagyon erős a vérzés akkor azt el kéne mondani nőgyógyásznak.

Az első napokba mindig erős,de ha pl. 1 óra alatt átázik az azért nem normális.

2019. júl. 16. 10:44
 3/8 A kérdező kommentje:

13/L. Nőgyógyászhoz nem megyek. :')

Igen, 1-2 óra alatt átázik. Minden nap éjszakait (6 cseppeset) használok.

2019. júl. 16. 16:07
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem ártana nőgyógyászhoz menni. Beszéld meg anyukáddal.
2019. júl. 16. 16:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Rendben, azért köszönöm. :)
2019. júl. 16. 16:27
 6/8 anonim ***** válasza:

Ezzel felesleges orvoshoz menni. Nem mindenkinek 3 nap a menzesz.

Nekem 12 éves koromtól 8 nap, és az első 3-4 napban óránként cserélem a super plus betétet.

Tudjátok, mit írt erről a doki? Hogy KÖZEPES vérzés...

Teljesen normális! sajnos a pechesek közé tartozok én is, te is, meg még sok millió nő. És nem csökkentett rajta a szülés sem. Pedig bíztam benne. Ez van, el kell fogadni így.

Nehogy gyógyszert kezdj rá szedni!!

2019. júl. 16. 21:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem is akartam rá szedni gyógyszert. Eszem ágában sem volt :). A szüleim mondták, hogy maximum védőnőhöz megyek, aztán kész, mellékesen lehet, hogy azon időszakokon kapok egy felmentést testnevelésből.
2019. júl. 17. 14:03
 8/8 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok többet mondani, maximum annyit tudsz tenni, hogy legyen a táskádban mindig egy pót bugyi meg nadrág, plusz amikor megvan, inkább fekete nadrágot plusz alsót vegyél fel, mert azon nem látszik annyira ha át is ázol. Mást sajnos nem tudok mondani:(
2019. júl. 22. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!