Lehetséges, hogy hermafrodita vagyok?
Kezdjük az arcommal..Páran mondták már, ill. én is látom magamon, hogy elég férfias arcom van, az állkapcsom szélesebb és az állam is nagy (ezzel csúfoltak is anno elég sokat általánosban..), valamint ilyen "ősember homlokom" van, azaz olyan, mintha be lenne horpadva és a szemöldökcsontom nagyon kiálló...Találtam egy oldalt a neten, ahol arról írtak, hogy lehet megkülönböztetni egymástól egy női és egy férfi koponyát és szinte minden, inkább a férfiak koponyájára jellemző dolog igaz rám..
Emellett a testalkatom is férfiasabb, legalábbis a vállam valamivel szerintem szélesebb, mint a csípőm (ami azért is fura, mert a csípőm is elég széles amúgy...).
De a leggázabb, hogy még rohadt szőrös is vagyok, olyan helyeken is hosszú, fekete szőr nő rajtam, ahol még néhány férfi se szőrös, pl. az összes lábujjamon, a fenekemen (nem csak a "kijárat" környékén, hanem az egész farpofámon..), még a vállamon is szokott nőni 2-3 fekete szőrszál, valamint pár hete nézegettem a hátam a tükörben és még ott is láttam pár hosszú, fekete szőrszálat. Ja és az államon is időről időre megjelenik 1-2 fekete, vastag szőr.
Amúgy ezzel a szőr-dologgal voltam már endokrinológián és semmit nem találtak, szóval kijelenthetjük, hogy teljesen selejtes vagyok.
Nem rég olvasgattam neten ilyen sztorikat, hogy vannak-e hozzám hasonló "lányok" és találtam egy oldalt, ahol azt írták, ha egy nő szőrösebb az átlagnál, az valamilyen nemi fejlődési rendellenességre utalhat és vannak orvosok, akik az ilyeneket hermafroditának tartják.
Ha a hormonjaim egyébként rendben vannak, lehetséges, hogy mégis hermafrodita vagyok? 21l
Nem vagy hermafrodita!
Csupán ilyenek a génjeid!
Gondolom a hajad is dús és vastagszálú, ezért a szőrzeted is sűrűbb.
Mindjnem mindenkinek szőrösek a lábujjai! Attól hogy nem làtod másokon, még lehet nekik is!
Kozmetikus vagyok, szóval sokaz gyantázok. Hidd el hogy a kis törékeny csinos csajoknak is van szőr szokatlan területen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!