Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kèt ève szedek kb. Fogamzásgát...

Kèt ève szedek kb. Fogamzásgátlót nem volt baj vele több mint egy èvig! Nem tudom mi lehet a baj vajon mi lehet?

Figyelt kérdés
4-napig megvan. amenstruáciom fèl vagy egy napra elmulik aztán újra kezdődik aztán egy hètig tart de valamikor már nem is vèr hanem valami szürke trutyi! Nagyon megvagyok ilyedve!

2019. júl. 15. 20:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A többiek már mindent elmondtak. Én csak annyit tennék hozzá, hogy neked már 2 éve nincs menstruációd. A fogamzásgátló tabletta szedése során csak megvonásos vérzés van, mikor szünetet tartasz. Egy mű vérzés, ami a lecsökkent hormonszint miatt kezdődik. Nincs természetes ciklusod.
2019. júl. 16. 06:23
 12/17 A kérdező kommentje:
De többmint egy évig meg volt rendesen négy napig!
2019. júl. 16. 10:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Nekem nincs szüneteltetès a gyógyszeremben,folyamatosan kell szedni megvonás nèlkül! Velgyn 3mg filmtablettát szedek!
2019. júl. 16. 10:44
 14/17 A kérdező kommentje:
Holnapra kaptam időpontot a nőgyogyászhoz! Nagyon félek a holnaptól!
2019. júl. 16. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
De az, ami neked az elmúlt 2 évben volt, az NEM menstruáció. Közé nincs hozzá. Az csak egy mű vérzés. Akkor nem a szünetben volt, hanem a placebo napokon, az édes mindegy. Az nem menstruáció. És úgy szedni a fogamzásgátlót, hogy azt se tudod, hogyan hat, mi is játszódik le a szervezetedben, gáz. Nem mindenhol kell időpont. Keress olyan helyet, ahol csak ki kell várni a sort.
2019. júl. 16. 16:38
 16/17 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy van hormon nélküli tabletta a legvégén! Holnapra kaptam időpontot! Ahova èn járok oda kell időpont csak úgy fogadnak másképpen nem !
2019. júl. 16. 16:53
 17/17 A kérdező kommentje:
Voltam nőgyogyásznál a gyógyszerrel van baj! Gyógyszert kell váltanom! Nincs fertőzèsről szó! Kèt hèt múlva lesz azèrt kèsz egy eredmèny ès irnak fel nekem az alapján egy másik gyógyszert vagy keresnek másik megoldást!
2019. júl. 17. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!