Kb.2-3 napig tart a menzeszem és a 3. napon nagyon kevés van. Szerintetek akkor is tudok használni tampont? Még életemben nem használtam, de próbálokztam és nem nagyon sikerült. Akinek festett körme van az is használhat ob-t?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat kérek.
16/L
2010. júl. 10. 17:38
1/8 anonim válasza:
minit használj, azt fel tudod helyezni és nézd meg alaposan a mellékelt tájékoztatón az ábrát:)
festett köröm/műköröm egyre megy, simán lehet vele feltenni, lényeg, h tiszta kézzel...
2/8 anonim válasza:
nem bírsz ki 2-3 napot betéttel??? mért kell a tamponból divatot csinálni??????
3/8 anonim válasza:
Azért: Mert a betétet nem lehet normálisan feltenni.
Én speciel 3 betétet használtam anno és úgy is véres bugyi+lepedő. És nem lehet tökéletesen feltenni. És büdös, a kaki is véres lett. Nagyon gusztustalan. A tampon higiénikusabb kedves utolsó. Ez nem egy divat.
4/8 anonim válasza:
a betéttel énis így vagyok.. de éjszaka meg a tampont cserélni kell :S amúgy nekem a szárnyas betét bevált ;)
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat.képzeld aranyom eddig egész életembe betétet használtam,de bocsi h 2-3 órára lemennék a strandra és 4-5 percre belemennék a vízbe is.Az úszók is divatból hordják???Nekem se öröm elhiheted,pláne ,hogy még szűz vok.Nem hiszem,hogy ezzel hatalmast bűnt követnék el.
2010. júl. 10. 20:43
8/8 A kérdező kommentje:
nem
2010. júl. 12. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!