Hüvelygyűrűt egy héttel korábban,2 hét után vettem ki, mit tegyek?
Üdvözlöm!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy mi tévő legyek abban az esetben, ha tegnap 22.00 körül levettem a Nuvaring gyűrűmet, de most vettem észre, hogy egy héttel korábban tettem ezt meg. Visszahelyezzem, és egy hét múlva vegyem le? Vagy inkább várjam a menstruációm végét, majd ugyan úgy használjam tovább? A barátommal nem (és más férfival sem) voltam szexuális kapcsolatban, mert távkapcsolatban élek (2 hete voltunk együtt utoljára).
Válaszát előre is köszönöm!
Üdvözletem!
Ha 24 órán belül vissza tudja tenni, akkor még érdemes.
Ha nem, akkor várjon 7 nap szünetet, és akkor tegyen fel újat. De a levétel után 10 napig másképpen is védekezni kell.
Inkább nem venném ki a kukából, mert pont rászedtem a macskaalmot is... Szóval (gondolom) egy nőgyógyász csak ért hozzá. Így annyit bonyolítottam volna a dolgon, hogy tegnaptól számítva 10 napig védekezzek máshogy is?
Én is jártam így (más volt a szitu, de a lényeg ugyanaz, hamarabb vettem ki).
Én vártam 7 napot a kivételtől számítva és beraktam az újat.
Mi utána egy hónapig alkalmaztunk kiegészítő védekezést. Biztos ami biztos alapon, nem férne bele egy terhesség.
De írta a doki, hogy 24 órán belül még újra beteheted. Nyilván az újat, nem a kukásat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!