Kidörzsölődött nunin mi segít?
Figyelt kérdés
2019. júl. 10. 21:54
5/9 anonim válasza:
Szerintem is kenegesd bepantennel, vagy hintőporozd be. Az nagyon jót tesz neki.:)
6/9 anonim válasza:
Bármilyen krém ami erre van kitalálva. Egyébként legközelebb használjatok síkosítót, vagy esetleg szőlőmagolajat, hogy biztos ne dörzsöld ki. :)
7/9 anonim válasza:
Azt értem, hogy a perverz, nem idevaló válaszokat törölték, de miért kellett az enyémet is, amiben csak segítettem??
Nem értem, mi kifogásolhatót találtak abban, hogy kenegesse és tegyen rá hintőport. Meg elszörnyülködtem, mennyire undorító, primitív válaszokkal bombázták szegényt.
9/9 anonim válasza:
Szerintem oda ne rakj hintőport. Gondolom a bemenetnél dörzsölt ki, nekem is ott szokott. Vagisan jó rá, az nembaj ha beljebb megy, de a többi ne kerüljön oda be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!