Hogyan hozzam előre sürgősen a menstruációm?
Menj el egy sportorvoshoz. Ők tudják, mit kell szedni, hiszen a versenyek nem igazodnak hivatásos sportolók menzeszeihez.
De nem valószínű, hogy segít, még kevésbé, hogy nem ártana meg a későbbiekben.
Ne csinálj belőle problémát, tegyél fel egy tampont, ahogy előttem is javasolták.
Hormonális fogamzásgátlóval lehet trükközni, a többi humbug.
Vegyél egy csomag tampont, és probléma megoldva.
Igazad van, utolsó!
Pontosan erről beszéltem a sportolókkal kapcsolatban. De ha a kérdező hétfőn megy el, ez már valószínűleg késő. És nem is hiszem, hogy megérné.
Talán azért ekkora probléma nála, mert még "kezdő" :)
Nem kell félni
Véletlenül elküldtem.
Szóval nem kell félni, az a pár nap hamar elmúlik, és majd megszokod a tampont is.
80%
Nálam is így indult, mindig betéteztem, és nem akartam tampont használni. Aztán mégis beütött a jóság nyaraláskor, és választhattam, hogy tampon, vagy kint buggyadok a parton, amíg a többiek pancsolnak. Összeszedtem magam és kipróbáltam a tampont. Utána vagy 10 évig nem lehetett volna kényszeríteni, hogy lecseréljem a tampont, úgy megszerettem. :D (Azóta intimkehelyre cseréltem, betét soha többé.)
Egy próbát megér szerintem.
Én ilyesmiről még nem hallottam. Se a lányaimnál, se nálam, se az ismemerettségi körömben (barátnők, osztálytársak, kolleganők stb.) között sem.
Az a tampon olyan vékony, hogy nagyon ügyetlnnek kell lenni, hogy ilyesmi elődóforduljon. A szűzhártya nem egy zárt valami, hiszen a menstruációs vér, fehér folyás stb, is kijön rajta.
Nagyon naív elképzeléseid vannak a dologról, pedig annyira kezdő nem lehetsz, ha már próbáltad "késleltetni".
A naívságod ebben a citromos dologban is előjön, ami teljesen értelmetlen és megalapozatlan.
De ha ennyi bajod van ezzel a néhány nappal, miért nem beszéled meg a dolgot az édesanyáddal? Ő jobban ismer, mint mi, hasznosabb tanácsokat is tud adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!