Melyik a legjobb akár vényköteles fájdalomcsillapító menstruációs görcsre, fájásra?
Pár napon múlva utazok, és sajnos pontazokban a napokban fog rámtörni a rosszullét. Kicsit félek, ugyanis mikor megvan, hányás, ájulás, hasmenés, erős görcsök, és nagyon erős fájdalmak is felütik a fejüket, illetve ha kocsival utazok, gyorsulások alkalmával feszül, szúr és fáj a petefészkem .. Így emeglehetősen félek a repülőgéptől ..:D
Sok fájdalomcsillapítót próbáltam már, vénynélkül kaphatóak hatástalanok, nospa nem ér semmit, diklofenák, nimesulide tartalmúak önmagukban nem használnak. Akik tapasztaltabbak ...milyen fájdalomcsillapítót ajánalátok , ami garantáltan csillapítja a fájdalmat, és nem csak 1-2 órára?
22/L
Flector por
Analgesin Forte 550 mg
Xilox por
(Mindhárom vényköteles!)
Szia.
Én Xilox port szedek erre a problémára. A Flector por nekem erősebbnek tűnik, de nem szeretem az ízét, hogy mentolos.. xiloxxal nincs ilyen problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!