Mit csináljak, hogy ne 3 havonta menstruáljak?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok 15 éves korom óta megvan de mindig 2-3 havonta csak, volt, hogy fél évig se jött meg. Mikor megjön nagyon erős a vérzés, derekam is majd leszakad. Nagyon zavar már ez az egész. Nőgyógyász norcolut tablettàt írt többször amitől miután beszedem megjön aztán megint hónapokig nem. Fogamzásgátlót ajánlott még, de azt nem akarok szedni mert nincs barátom.2019. júl. 7. 18:17
11/13 anonim válasza:
Fogadd meg amit az utolsó leirt 27 vagyok mindig is gondom volt most meg nem tudok teherbeesni. Sztks orvosok szerint nincs bajom csak eppen nem menstrualok minden honapban.
13/13 anonim válasza:
Én ugyanígy voltam mint te. Engem is Norcoluttal kezelgetett a nőgyógyász, de semmit nem ért, mert következő hónapban ugyanúgy nem jött meg.
Több ok miatt is kimaradhat, ki kellene vizsgálni. Keress egy endokrinológust, egy vérvétellel megállapítható mi a baj.
Minden harmadik nőt érint ma már valamilyen hasonló probléma aki kihat a menzeszre/teherbeesésre sajnos.
Ajánlatos a hormonsor vérvétel mellett csinálnod egy három pontos cukor/inzulin terhelést is, mert sokszor inzulinrezisztencia áll a háttérben vagy pcos.
Ha ezek beigazolódnak akkor rendszeres sport, diéta, gyógyszer, vitaminok mellett visszaállhat a vérzésed.
Javaslom, olvasgass a témában fórumokon, fb-on pcos és ir csoportban, sok mindent megtudhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!