Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Csökkenthetem a napi norcolutot?

Csökkenthetem a napi norcolutot?

Figyelt kérdés
Mivel gondok voltak a verzesemmel (vagy nem akart megjonni vagy 3 hetig tartott) a doki norcolutot irt fel 10 napra 2 szemet kell bevenni naponta. Szépen is el mult a 3 hete tarto verzes, es ugye nem jon meg a 10 napban amig szedem hanem utana. Ma jarok az 5. napon es mintha ereztem volna egy enyhe mensi szeru gorcsot. Szoval biztos megjon majd ha abbahahagyom. De szeretnem par nappal eltolni h kesobb jojjon meg, julius 5 fele, es akkor a julius vegi nyaralason elvileg meg leszek mentve. :D Szedhetek a napi 2 helyett napi 1et?H par nappal tovabb legyen eleg?Vagy nincs ertelme?
2019. jún. 26. 18:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha lecsökkented az adagot, akkor esélyes, hogy áttöréses vérzésed lesz. Menj vissza a dokihoz és kérjél még, akkor el tudod vele tolni a vérzést.
2019. jún. 26. 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!Hát, bevettem akkor az esti adagot. :/ :D Nehogy bekavarjak itt.
2019. jún. 26. 20:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Jól tetted,ezzel nem érdemes "játszadozni" :/
2019. júl. 3. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!