Tényleg lehet a menstruációt késleltetni, ha 4-5 nappal előtte citromlét iszok?
Nagyon fontos lenne, hogy most késsen.
Ha nem lehet késleltetni ezzel, akkor mivel lehet? 5 napom van rá. Kérlek valaki!!
Nem, ez csak mese.
Van, akinek véletlen - de csak véletlen - éppen akkor késik valamennyit, de nekik eleve nem szabályos a ciklusuk.
A menzeszt siettetni vagy késleltetni csak hosszann ideig (minimum több hétig) tartó hormonkezeléssel lehetne, a citromlé meg nem tartalmaz semmi erre alkalmas hormont.
A menzeszt nem lehet házi szerekkel késleltetni, ezt egyszerüen tudomásul kell venni.
Nem értem, miért nem tudja ezt elfogadni egy csomó nö!
Köszi a válaszokat!!
Ha így jött meg: május 19-26 június 1-8 akkor van esély, hogy most elmarad mert ez a kettő között 1 hét telt csak el?
Igen, van esély, hogy nem jön meg. De ahogy elnézem, még nem vagy 16 éves.
Ezt a hülyeséget meg hol olvastad, hogy citromlé ivásától késik? Ha ez igaz volna, akkor az összes limonádét ivó nőnek össze-vissza késne a menstruációja. Ebbe belegondoltál? Én pl. meg szoktam enni karikára vágott egész citromot, van, amikor kettőt is. Mégsem mozdul semerre sem a ciklusom.
Én is olvastam a citromról, még a C vitaminról. Volt többször is, hogy nyaralás miatt tolni szerettem volna, megittam naponta 2 liter citromos vizet, szedtem a C vitamint, és 2 nappal korábban jött meg :DD
Ha nyaralás miatt aggályos, mondjuke gy fürdős nyaralást sejtek a háttérben, akkor ne aggódj, használj kis méretű (vagy neked megfelelő) tampont, azzal fürödhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!