Van itt valaki, akinek peteéréskor szokott valamennyi vérzése lenni?
Figyelt kérdés
A kérdésem az volna, hogy milyen színű a vér ilyenkor, barnás, vagy élénk piros? Mennyi szokott lenni, és meddig tart?2019. jún. 24. 14:59
1/4 anonim válasza:
Nekem volt, peteérés körül kb 3-4 napig és rendes piros vér. Egy idő után már minden hónapban előfordult, ezért elmentem orvoshoz aki 3 hónap fogamzásgátló szedést javasolt, beszedtem azóta nincs problémám. Lekopogom egyik ciklusomban sem volt azóta ilyen vérezgetés.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, örülök, hogy rendbejött a dolog :)
2019. jún. 24. 20:02
3/4 anonim válasza:
Ovulációs vérzést nem (vagy csak nagyon ritkán 1-2 napig tartó barna "maszatolást") tapasztaltam, viszont iszonyú fájdalmat, és bő hüvelyváladékot rendszeresen tapasztaltam.
Egy biztos számomra: Ha majd családot szeretnénk, nekem biztos, hogy nem kell a naptárt követve számolgatni, matekozni, hogy mikor érdemes az együttlét.
4/4 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok, miért kérdezed kérdező neked is ilyen problémád van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!