Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem értem mi bajom lehet!?...

Nem értem mi bajom lehet!? Nagyon félek!

Figyelt kérdés
Sziasztok! 16 éves lány vagyok, 4 éve menstruálok, úgy egy fél évre kb beállt a ciklusom, 27-28 napra jött meg a mensim. De most májusban 3 hét késésre jött meg a menstruációm, most meg már 24 napja késik. Nagyon meg vagyok ijedve, a mellem már 2 hete fáj, tiszta kemény. De ezen kívűl semmi jel nem utal arra, hogy meg fog jönni. Még a fehér folyásom sem erősebb mint szokott. Mi bajom lehet? Kérlek segítsetek! terhes nem lehetek, még szűz vagyok. A válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. júl. 9. 10:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Kedves 16 éves!

Ne féljél, nincs semmi komoly. A vérzés rendszertelenségének sok oka lehet, és a legjobban teszed, ha elmész az orvoshoz, de pánikra azért semmi ok, nagyon sok nővel előfordul ilyesmi.

2010. júl. 9. 10:33
 2/3 anonim válasza:
Van akinek sok idő mire rendesen beáll.. Nekem volt olyan hogy fél évig nem jött meg... Késöbb kiderült hogy a stressz miatt...rengeteg oka lehet.
2010. júl. 9. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Remélem tényleg nincs semmi komoly probléma, bár még mindig nem jött meg:S :(
2010. júl. 10. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!