Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mesntruációs zavarok. Vkivel...

Mesntruációs zavarok. Vkivel hasonló?

Figyelt kérdés

már télen is volt hasonló bajom, végül elmentünk nőgyógyászhoz. megnyugtatott h sok mással is van ugyanaz, íratott fel egy gyógyszert, amit 10 napig kellett szednem.

maga a baj az volt, h kb állandóan meg volt.

de ahogy abbahagytam a gyógyszer szedését, egyből megjött.. ráadásul olyan mennyiségben, ráadásul külföldön idegen családnál=/

de akkor még időben elmúlt, most azóta megjött, és már 10. napja:(

igazából hány nap lenne normális? vannak esetleg vmilyen "trükkök"? fogamzásgátló valóban segítene beállítani pontosra?

2010. júl. 9. 00:10
 1/4 anonim válasza:

Szia!Nekem is ugyan ilyen problémám volt 9 napig volt meg a mensim éveken át!18 évesen mertem elmenni nögyógyászhoz aki irt fel fogmazásgátlót,atól szépen beállt és 4-5 napra lecsökkent!Se hasfájás ,se semmi panaszom nem volt:)

De kérd ki a nöidoki véleményét mit javasol,mert ha nincs komoly párkapcsolatod szerintem még ne használj fogamzásgátlót:)

2010. júl. 9. 00:16
 2/4 A kérdező kommentje:

hát kövi héten lesz, h egy éve együtt vagyunk:):D

de valahogy nem fenem még a fogam bogyózásra

pedig amikor voltunk anyával dokinál nála, ő is ezt mondta, h ha előző gyógyszer nem segít akk jön a fogamzásgátló

anyuka biztos díjazná:D

és köszi szépen a gyors választ:)

2010. júl. 9. 00:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem menj vissza az orvoshoz, hogy az előző gyógyszer nem segített, kérdezd meg, hogy a fog.gátló segíthet-e a bajodon, bár lehet kifogtál egy ilyen antibébi ellenes dokit és nem javasolja, inkább kezelget évekig mint a barátnőmet, neki is nagyon rendszertelen és erősen vérzik, már évek óta kezelik, minden bogyóval.

Én a fogamzásgátlót azért kezdtem el szedni 18 évesen, mert nagyon rendszertelen volt (25-40nap), erősen görcsöltem, nagyon véreztem, és eleve el akartam kezdeni szedni, csak óvszerben nem bíztam, bár igazán komoly kapcsolatom azóta sincs.

Kb. 7-8 napig tart barnázással együtt, a többségnek 5 nap kb.

2010. júl. 9. 00:19
 4/4 A kérdező kommentje:

de most meg kb 25én kezdtem el barnázni, de egyik nap igen, akkor is kevés, másik nap semmi, aztán 29én jött úgy "igazán"

hát lehet tabi lesz belőle

köszi még 1x a választ:)

2010. júl. 9. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!