Mesntruációs zavarok. Vkivel hasonló?
már télen is volt hasonló bajom, végül elmentünk nőgyógyászhoz. megnyugtatott h sok mással is van ugyanaz, íratott fel egy gyógyszert, amit 10 napig kellett szednem.
maga a baj az volt, h kb állandóan meg volt.
de ahogy abbahagytam a gyógyszer szedését, egyből megjött.. ráadásul olyan mennyiségben, ráadásul külföldön idegen családnál=/
de akkor még időben elmúlt, most azóta megjött, és már 10. napja:(
igazából hány nap lenne normális? vannak esetleg vmilyen "trükkök"? fogamzásgátló valóban segítene beállítani pontosra?
Szia!Nekem is ugyan ilyen problémám volt 9 napig volt meg a mensim éveken át!18 évesen mertem elmenni nögyógyászhoz aki irt fel fogmazásgátlót,atól szépen beállt és 4-5 napra lecsökkent!Se hasfájás ,se semmi panaszom nem volt:)
De kérd ki a nöidoki véleményét mit javasol,mert ha nincs komoly párkapcsolatod szerintem még ne használj fogamzásgátlót:)
hát kövi héten lesz, h egy éve együtt vagyunk:):D
de valahogy nem fenem még a fogam bogyózásra
pedig amikor voltunk anyával dokinál nála, ő is ezt mondta, h ha előző gyógyszer nem segít akk jön a fogamzásgátló
anyuka biztos díjazná:D
és köszi szépen a gyors választ:)
Szerintem menj vissza az orvoshoz, hogy az előző gyógyszer nem segített, kérdezd meg, hogy a fog.gátló segíthet-e a bajodon, bár lehet kifogtál egy ilyen antibébi ellenes dokit és nem javasolja, inkább kezelget évekig mint a barátnőmet, neki is nagyon rendszertelen és erősen vérzik, már évek óta kezelik, minden bogyóval.
Én a fogamzásgátlót azért kezdtem el szedni 18 évesen, mert nagyon rendszertelen volt (25-40nap), erősen görcsöltem, nagyon véreztem, és eleve el akartam kezdeni szedni, csak óvszerben nem bíztam, bár igazán komoly kapcsolatom azóta sincs.
Kb. 7-8 napig tart barnázással együtt, a többségnek 5 nap kb.
de most meg kb 25én kezdtem el barnázni, de egyik nap igen, akkor is kevés, másik nap semmi, aztán 29én jött úgy "igazán"
hát lehet tabi lesz belőle
köszi még 1x a választ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!