Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Doki meg tudja viszgálni,...

Doki meg tudja viszgálni, hogy van-e peteérésem?

Figyelt kérdés

Vagy itthon ovu teszt csak? ezenkívűl doki meg bírja viszgálni valahogy ? (valami viszgálat)

Nagyon hosszúak a ciklusaim, pedig minden eredményem rendben. Lehetséges, hogy nincs peteérésem?

2019. jún. 17. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg. Onnan tudom biztosra, hogy változókorba léptem (menopeuza), elmentem orvoshoz vérzészavar miatt, és hüvelyi UH vizsgálatakor mondta, hogy még lát petesejteket, amik érőben vannak.
2019. jún. 17. 13:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Természetesen.
2019. jún. 17. 13:18
 3/9 A kérdező kommentje:

és ha nem lát érő petesejtet, akkor soha többé nem is lesz?

még fiatal vagyok, 19 éves

2019. jún. 17. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
UH-val is meg tudja nézni, de ahhoz rendszerint több UH is kell, egy a legritkabb esetben elég. Vagy hormonszintmeressel is meg lehet nézni. De homerozhetnel otthon, az a legegyeszerubb.
2019. jún. 17. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
*viZSgálni
2019. jún. 17. 14:01
 6/9 A kérdező kommentje:
bakker tényleg 2x is elírtam xd
2019. jún. 17. 14:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen igen!!!
2019. jún. 17. 14:56
 8/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Ha már itt tartunk, akkor nem kétszer, hanem háromszor írtad el a vizsgálni szót. Most néztem vissza a kérdésedre. Igen, fiatal vagy, de ilyen hülyeséget ne kérdezz, hogy ha UH-vizsgálaton épp nincs peteérésed, akkor már nem is lesz soha többé. Ha nem lenne, akkor nem is menstruálnál. Ez nem jutott eszedbe?:)
2019. jún. 17. 21:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Valahol azt olvastam, hogy menzesz lehet attól, hogy nincs peteérés, meg azt, hogy a 40 napnál hsszabb ciklusban nincs, ezért beparáztam.

A fiatalt azért írtam, hogy tuti nem menopauza vagy ilyesmi:) azaz remélem

Ja, amúgy észrevettem, hogy gépen sokszor írok zs betű helyett sz betűt, de nem tudom miért xd

2019. jún. 18. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!