Hogyan zajlik az első nőgyógyászati vizsgálat?
Fogamzásgátló tablettát tervezek feliratni a nőgyógyásznál és ez lesz az első látogatásom nála. Még nem élek nemi életet, így gondolom némileg eltér majd a vizsgálat, persze ez orvosonkét változó, legalább is ahogy hallom az információkat.
A ti tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy aki hasonló helyzetben ment nőgyógyászhoz, annál hogyan történt a vizsgálat menete?
Hali!
Én voltam már cytologiai vizsgálaton (sulihoz kellett) az gondolom neked nem kell. De ha mégis megvizsgálnád magad , ami egyébként nem hátrány , akkor leírom a menetét.
Lehet neked csak sima ultrahang lesz , hisz kenetet nem vesz , de persze attól függ hova mész (én Szentesen voltam).
5k ez az egész
+Cytologia kb 8k (ez változó) eredmény kb 2 hét
Előző vagyok!
Bemész felveszi az adataid. Elmondod mi a panaszod , miért mentél.
Ha szeretnél vizsgálatot , akkor viszont alulról le kell vetkőzni egy külön helyen.
Amit ajánlanék hosszú pólóba menj!!!!
Ha cytologia akkor kenetet vesz , ha szűz vagy akkor a legkisebb cuccal teszi ezt meg (amivel a babáknak is szokták). Fontos , hogy mondd el szűz vagy e vagy sem.
Ultrahangot is nyomathat , megmutat pár dolgot , érdekes.
Hidd el nem para! Én is azt hittem..meg hát azért naa😅
És tényleg nem Te vagy az első aki oda megy. Szóval pánikra semmi ok , nem győzöm hangsúlyozni!
Nagyon megértőek egyébként! Ééés ami a legfontosabb bemész és nem érzed magad kínosan! Nyugibugi😎
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!